I dag kom vinteren

Det snør, det snør tiddelibom… det er det det gjør!

Litt juks med bildet her, men selv om det er fra forrige vinter, viser det vinteropplaget i isen innerst i Bundefjorden.Verdens flotteste båthavn! Gleder meg til denne tida neste år. Når sola begynner å tine isen og varme vinterleie kropper. Da skal motoren ombord og ny mast, rigg og nye seil opp.

Men nå er det tid for vinter og skiturer i Sørmarka. Det er også en del av livet her på Bru. Det å kunne ta på seg skia utenfor husveggen, tenne opp bål et par km. inne i skogen, grille pølser og drikke varm kakao sammen med barn og barnebarn. Må innrømme at det finnes livskvaliteter også på land. Om enn litt motstrebende…

 

IMG_0925

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.