Dagen derpå…

I går kveld feiret Elisabet og jeg våre 60-årsdager og at vi har holdt ut med hverandre i 35 år, og vel så det! I den anledning var vi så heldige å treffe nærmere 90 av våre gode venner og familie som gav oss en fantastisk gave: kr.45 000 til Gamalakhestiftelsens Utdanningsfond! Dermed runder Leviataprosjektet kr.300 000. Tusen takk til dere alle. Dette gir inspirasjon til å stå på videre! Og tusen takk til 10.-mai-komiteen som gjorde gårsdagens arrangement mulig. Og til vårt eminente husband som bidro til et høyt kulturelt nivå! Det ble en flott kveld! Vi kan ikke få takket nok!

Elisabet og Jan Eirik

4 comments on “Dagen derpå…
 1. Signy og Jon hilmar sier:

  Hei! Takk for veldig hyggelig og rørende trippelfest! Vi vil gjerne bli givere og vil gi direkte til fondet inspirert av din tur med Leviata. Den konto du oppgir til for å gi direkte fondet er 9365 20 08141. Den kontoen har ikke DnB navn til og ber om navnet på kontoen, og den kontoen som står på kortet til Gamalakhe-stftelsen er 1201 51 98085. Hvilken skal jeg velge for at du skal kunne telle opp gaven som noe du seiler inn? JH

  • Jan Eirik Breen sier:

   Heisann!
   Hyggelig å høre at dere trivdes forrige lørdag! Og selvfølgelig at dere vil bidra konkret til Gamalakhestiftelsens Utdanningsfond. Bruk den første kontoen, 9365 osv. og merk beløpet med Utdanningsfond. Kontoen tilhører GDCS, men vet faktisk ikke hva som er dens offisielle «navn». Regner med at jeg kan sende dere oppdateringer fra prosjektet til din mailadresse, Jon Hilmar?

   • Signy og Jon Hilmar sier:

    Fint! Da kommer det et engangsbidrag fra Signy og meg til denne kontoen for å støtte Gamalakhestiftelsens Utdanningsfond uten at du må seile jorden rundt for å drive inn dette bidraget!

    • Jan Eirik Breen sier:

     Så flott! Venter spent! Alle beløp regnes med i millionen jeg har satt meg fore å samle inn. Nå er det fullt fokus på innsamling de neste 10 månedene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.