Fokus på giver-verving!

Ferien er over – nå gjelder det å få inn kr.650 000 innen juni 2015!

Så er en lang og deilig sommerferie over. Maken til temperaturer i luft og vann kan jeg ikke huske å ha opplevd siden begynnelsen av 80-tallet her i Oslofjorden. 25,5 grader i vannet har jeg aldri registrert før. Vi får håpe det skyldes naturlige svingninger og ikke miljøforstyrrelser!

Det er allerede 2 måneder siden forrige blogginnlegg der jeg anonnserte utsettelse av seilprosjektet med et år. Bestemmelsen om utsettelse tok jeg da jeg innså at det ikke var praktisk mulig å nå målet om 1 mill. kr. til Gamalakhestiftelsens Utdanningsfond (GU) hverken før avreise eller sannsynligvis heller ikke underveis og/eller etter hjemkomst. Det hadde vært kjipt både ovenfor alle som har meldt seg som givere og ikke minst sponsorene, hvis jeg bare hadde seilt avgårde og slik signaliserte at dette virkelig er en egotripp. Man kan tro det eller ikke, men prosjektet Leviata nonstop jorda rundt alene, er uløselig knyttet sammen med innsamlingen av kr.1 mill. til GU. Og det vil det fortsatt være!

Siden det meste nå er på plass når det gjelder økonomi og utstyr vdr. seilprosjektet og jobbsituasjonen har normalisert seg, kan jeg nå fokusere maksimalt på å skaffe nye givere til fondet de neste 10 månedene. Det har derfor førsteprioritet. Er det noen av dere som leser dette som har gode ideer, setter jeg naturligvis pris på tilbakemeldinger. Målet er i hvertfall klart: Vi skal klare å fylle opp GU-fondet i løpet av vinteren!

je

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.