Motorhavari

Beklager, men søndag var det ikke mulig å sende noen Ukas høydepunkt! Da lå Leviata langt nede utenfor Jylland uten dekning. Først nå har vi kommet oss til kai i Høllen i Søgne etter drøye 3 døgn i sjøen etter at motoren kuttet utenfor Egersund.

 

IMG_1759Hva som skjer videre nå, er et stort spørsmål. Ser ut som Cumminsen muligens må ut igjen. Et eller annet har gjort at den står bom fast og ikke vil gå rundt. Ganske uforståelig siden den gikk på tomgang da den stoppet og både olje- og vanntemperatur var helt normal.

 

Det er ikke bare å bogsere ei skøyte som Leviata til kai uten motor. Setter derfor veldig pris på Redningsselskapet som tok meg inn på en kontrollert og trygg måte! Glad jeg også i år betalte medlemskapet!

 

Nå blir det tid for reorganisering. Må «grave» meg ned i Cumminsen for å avgjøre om den må på land eller ikke. I så fall blir det motorsjauing noen uker fr
amover. Alt kan repareres og jeg trøster meg til Maxbo: Klart du kan!

 

Ikke akkurat noe høydepunkt dette, men i hvert fall en opplevelse utover det ordinære!

 

Vel overstått helg – for lengst…

 

Jan Eirik

 

Synes du Ukas høydepunkt er verdt å lese? Hvis du ikke allerede bidrar til Impandes utdanningsfond, må du gjerne omsette verdien i et bidrag. Se leviata.no og klikk på Bli giver.