6.infobrev desember 2013

 

6. infobrev

22.desember 2013

Det nærmer seg jul….

 

Ja, heldigvis! Skal bli deilig med noen jobbe-frie dager nå. Og kanskje også tid til litt motorskruing og andre hobbyrelaterte oppgaver innimellom juleribbe og famlie(s)lag?

Dette blir årets siste brev til dere som har meldt dere som givere til Gamalakhestiftelsens Utdanningsfond (GU). De to forrige brevene virket tydligvis litt pesimistisk på noen av dere. Klar melding fra «moder´n»:  «…hvorfor skriver du sånne dramatiske infoer? Hvis det er så at dette prosjektet gjør deg levende, burde du sprøyte ut optimisme til alle som støtter deg istedenfor å peke på alt som går gæernt: tidsplanen sprekker, Leviata er nedfrosset, ingenting på plass osv.»

Huff da, det hørtes ikke bra ut! Men dessverre er ikke prosjektarbeid av denne typen «just a walk in the park». Desto hyggeligere da en av dere nylig nærmest kom løpende mot meg og begynte å snakke om prosjektet «vårt». Slikt varmer et skipperhjerte!

Det blir sikkert flere ærlige tilbakemeldinger om nedturer neste år også. Viktig å uttrykke disse tankene hvis jeg skal komme meg videre. Blir det for sterkt kan dere jo bøte på det med å sende en oppmuntrende mail.

Men denne gangen råder optimismen. Mye hyggelig å melde!

Avstemningskonkurransen på Seatronic sin hjemmeside ble jo en suksess. Takk til alle som stemte prosjektet vårt til en solid seier (163 mot Redningsselskapets 122 likes)! Og enda mer utrolig at vi også ble trukket ut som vinner. Det betyr kr.10 000 rett inn i fondet og en masse oppmerksomhet rundt prosjektet. Kommer garantert godt med i fortsettelsen. Dessuten vil Seatronic på nyåret overrekke sjekken med brask og bram slik at alle deres 60 000 båtgale kunder får det med seg. Bra!

Også på sponsorsiden rører det seg. Vi har nå fått med oss Carl Otto Løvenskiold på laget. Han har bekreftet at han vil bidra med et betydelig beløp forutsatt at vi markedsfører Maxbo. Jeg jobber nå med aktuelle gjennytelser. Artig å skulle markedsføre en bedrift innenfor mitt fag!

Gresvig AS har også bekreftet at de stiller med klær og utrustning fra henholdsvis Norheim og Regatta. God kombinasjon det: Varme underklær/sokker og maritim påkledning. Rammen fra Gresvig innebærer at kostnadene på dette området i praksis blir lik null. Men sponsing er ikke gratispenger: Det skal ytes tilbake. Nærmere avtale blir inngått på nyåret.

Det jobbes nå mot «matbaronene» for å sikre proviant for 10 måneder…

Med Løvenskiold, Moelven Limtre, Seatronic Båtutstyr, Gresvig AS og Aanesland Fabrikker på «laget», er vi nå på god vei til å nå budsjettet for sponsormidler.

Det er også gledelig at vi nå har fått til en ganske brukbar hjemmeside. Den fylles mer og mer med informasjon for dem som er interessert. Både om Leviata, GDCS, støttespillerne og utviklingen av både seilasdelen og innsamlingen til GU. Ikke vært der? Sjekk leviata.no da vel! Der kan man nå også bli Giver. Man trykker på knappen BLI GIVER og følger instruksjonen. Hva med en liten utfordring på tampen: Klarer du å verve en giver i løpet av jula?

Ja, optimismen råder i øyeblikket. Og den skal tas vare på helt til neste år! Da er dere forresten alle invitert til GDCS´ årlige festkonsert 5.februar. Der vil også prosjektet vårt vil bli presentert. Velkommen! Og til da:

Ønsker dere alle en god og velsignet julehøytid!

Jan Eirik

jordomseiler –
fortsatt in spe..

NB: Dere som er to: husk å videresende infobrevet til deres bedre halvdel!

Copyright © 2014 Jan Eirik Breen, All rights reserved.
Du får denne mailen fordi du har takket ja til å følge Leviata jorda rundt og samtidig bidra med et avtalt beløp til Gamalakhes Utdanningsfond for hver nautisk mil skuta seiler. Du er en av prosjektets viktigste støttespiller. Takk skal du ha!
Our mailing address is:
j-eibre@online.no

Jan Eirik Breen

Bru-fjellveien 2, Siggerud, Norway

Ski, Akershus 1404

Norway

Add us to your address book

Email Marketing Powered by MailChimp