Om giverbrev

Ca. en gang i måneden (se NB nedenfor) sender skipperen ut en egen mail til hver av dere som har registrert dere som givere til Gamalakhestiftelsens Utdanningsfond. Denne mailen, som vi kaller for giverbrev, inneholder siste nytt og gir en fortløpende oppdatering både av prosjektets utvikling og  også den mentale prosessen skippern gjennomgår (ikke helt uten grenser, da). Både fram til avreise høsten 2015 og i 9-10 måneder underveis jorda rundt. Det er å håpe at dette blir lesverdige mailer som kan bidra med mange slags forskjellige leseropplevelser. Dessuten vil de forhåpenligvis skape en dialog mellom skippern og giverne pr. mail som kan bli spennende både på den ene og andre måten. Hvem vet?

 

Disse mailene lastes også opp på hjemmesida, men først noe tid etter at giverne har mottatt dem. Det betyr at du kun som giver er sikret siste nytt, direkte til deg på mail!

 

NB: Etter at vi startet med Fruens funderinger og Ukas høydepunkt! hver uke, har giverbrevene falt noe ut da disse «skribleriene» i stor grad erstatter idéen med å gi kontinuerlig informasjon. Men det vil fortsatt komme et par giverbrev til før prosjektet avsluttes i oktober.

 

Mye annen info oppdateres forøvrig også kontinuerlig både på Facebook og her på hjemmesida.