Endelig på sjøen igjen!

Klikk på «Følg Leviatas seilas» og du vil se hvor påsketuren etter hvert ender opp. Etter 5 dager på Sjøen for Alle med stand og foredrag, er det utrolig deilig å dra avgårde på båttur igjen. Vil prøve å legge ut bilder og innlegg både på Facebook og her på hjemmesida så lenge Leviata flytter på seg. Og det blir sannsynligvis til og med påskedagene hvis jeg ikke skulle komme fram lenge før planlagt.

I øyeblikket nærmer jeg meg Gullholmen utenfor S Jeløya på vei mot Isegran hvor jeg skal gjøre de siste justringene i riggen etter at masta ble flyttet 20cm. forover i høst. Håper på avreise derfra i morgen ettermiddag/kveld og videre vest og nordover.

Følg med!

Jan Eirik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.