Stor takk til Norsk Maritimt Museum!

På onsdag ble prosjektet presentert i sin fulle bredde på Norsk maritimt Museum, tidligere Sjøfartsmuseet. Tusen takk til museet som stilte sentralhallen til disposisjon uten kostnader! Dermed ble det mulig å samle inn kr.34 400 totalt gjennom inngangspenger og nye giveravtaler. Hver krone går direkte inn på Gamalakhestiftelsens Utdanningsfond og er med på å bringe oss nærmere målet: 1 million kroner.

Status pr. dato er altså kr.462 986 og snart er et magisk delmål nådd: En halv million! Det er nesten ikke til å tro. Husker de første bidragene, da vi telte hver tusenlapp og syntes det var stygglangt opp til de første kr.100 000. Tankene som stadig plaget meg: Er dette realistisk? Å samle inn så mye penger?

Nå ser vi svaret. Det lar seg tydligvis gjøre. Takket være i hovedsak  over 120 enkeltpersoner. Enkeltpersoner som skjønner at man sammen kan få til hva som helst! Det tror jeg også har inspirert de bedriftene som har bidratt.

Tusen takk til dere alle! Dere er alle med på et prosjekt som kommer til å få stor betydning for andre mennesker som lever under helt andre vilkår enn oss. Det er blitt så populært å si: Det er bedre og «bygge» barn og ungdom enn å «reparere» voksne. Det er det dere er med på nå. Vi skal «bygge» barn og unge i Gamalakhedistriktet slik at det ikke blir nødvendig med reperasjonsarbeid i framtida!

Spre gjerne «budskapet»!

Jan Eirik

PS: Bruk for foredragsholder? Jeg kommer gjerne og orienterer om prosjektet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.