På Norsk Maritimt Museum i dag!

Velkommen til Bygdøy i kveld kl.1800. Da får du se hvordan Leviata ble bygget fra scratch av en amatør som aldri før hadde bygget båt. Dessuten bilder og video fra en fantastisk tur rundt Svalbard med en natur og et spennende dyreliv som aldri går i glemmeboka.

Du vil også bli kjent med jordomseilingsprosjektet mitt som starter fra Plymouth i England i august og ikke minst hvordan jeg jobber med å samle inn kr. 1 mill til ungdoms utvikling i et land der kompetanse betyr alt for å unngå å havne i fattigdom resten av livet, nemlig Sør-Afrika.

Håper du tar deg tid til å komme!

 

Jan Eirik

skipper på Leviata

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.