Hva skjer, a?

Beklager treg oppdatering her på hjemmesida. Har vært hardkjør på jobben de siste ukene. Dessuten har jeg konsentrert meg hovedsaklig om Facebook og den pågående konkurransen på Seatronic båtutstyr sin side. Utrolig morsomt at Leviata-Gamalakheprosjektet leder. Til og med over Redningsselskapet…

Har undret meg litt over dette. Tror kanskje det skyldes prosjektets hovedmål. Så vidt jeg kan vurdere, har alle kandidatene gode mål for sine aktiviteter. Men til forskjell fra Leviata-Gamalakhe-prosjektet, blir de innsamlede midlene fra de andre kandidatene utelukkende brukt her i Norge. I verdens rikeste land der det i prinsippet (med fare for å bli oppfattet litt for blå) finnes midler og muligheter for alle som har litt guts. I motsetning til i store deler av verden. Blant annet Sør-Afrika.

De utfordringene barn og ungdom står ovenfor i Sør-Afrika, befinner seg utvilsomt i en annen divisjon. Bundet til fattigdom og voldskulturer, dreier det seg for disse ungdommene om selve livet. Det å få de samme valgmulighetene som vi har her i Norge. Frihet til å velge selv på bakgrunn av egen kompetanse og kunnskap. Det er avgjørende for et meningsfylt liv!

Et eget utdanningsfond kan være med på å gi dem denne valgfriheten som vi tar som en selvfølge.

Jeg velger å tro at dette er grunnen til at prosjektet vårt leder! Hva tror dere?

jan eirik
skipper Leviata

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.